Don't do drugs..

Har efter en helg i arbetandets tecken avslutat veckan med att kolla på "Reqiuem for a dream". Kanske den vore en film att visa i skolan i avskräckande syfte? Om du knarkar får du hål i armen och måste ta bort den. Och bantartanten är inte så mycket bättre. Nä det var minsann en riktigt vidrig film, men inte så att man tyckte den var dålig. Nånting höll ju en kvar vid den iaf. Om jag skulle vara tvungen att ge den ett betyg så skulle det nog bli tre infekterade sprutor av fem möjliga.

Kommande vecka kommer ta vid där den här veckan slutar. Alltså med jobb. Eftermiddag är såå jäkla skoj! Önskar att jag fick gå ständig eftermiddag så jag slapp träffa några andra människor än mina arbetskamrater. Om Anki och går ständig eftermiddag kan vi ju sälja datorn, TV:n, ja i princip allt som man fyller fritiden med. Då skulle man få massor av pengar över till att spara till nåt som man ändå aldrig får tid till.

För övrigt hände det nåt spännande imorse. Kl. 5.30 ringer telefonen när jag står i omklädningsrummet. Det visar sig att det är en något fundersam farfar som undrar varför jag ringt till honom. Efter en stund går det upp för mig att hade ringt upp honom i fickan, så jag kollar min upprindga nummer-lista. Tydligen hade jag inte nöjt mig med att ringa till farfar utan hade även lyckats ringa till en lumparpolare som jag inte pratat med sen muck. Hade även ringt upp den mycket kryptiska kontakten "En majs". Undersökte numret som var ett sandviks-nummer som gick till nån chef av nåt slag som jag försökte fixa ett inkörningstillstånd med. Undra om jag kommer få ett sånt nu?

"Morgonstund är oftast inte alls gyllene utan mer en nyans av brunt som närmar sig bajs"

Ett jäkla liv..

Ända sen jag var liten har jag alltid tyckt om katter. Men nu börjar jag fanimej att tvivla. Hur kan en så liten varelse orka vara så dryg? Gå omkring och jama oavbrutet. Mestadels är det den ena som för liv men så fort den blir tyst i 2 sekunder så tar den andra vid, eller så börjar dom jaga varandra runt i huset och för ett jävla oväsen. När den andra får tag i den första så blir det också livat. Spottar å fräser. Å andra sidan kan det inte vara så jävla roligt att vara kastrerad.

Föreställ dig scenariot: Du är singel, bor hemma hos föräldrarna med din bror. Det är vår och alla andra i din ålder är ute på krogen och raggar tjejer, dricker och slåss. Men du får nöja dig med att sitta hemma och äta mat, spela Xbox, slåss lite med brorsan och nån gång däremellan gå på toa.
Så när man gett det lite eftertanke så förstår man ju att dom kan vara lite sura.

Dagens visdomsord:
"Hellre 2 kulor i brallan än 1000 i plånkan"
Andreas Sundberg 25/4-07

En resa tar sin början...

Just nu idag sitter jag här för första gången och ska skriva mitt första blogg-inlägg. Har länge vart lite motsträvig till såna här nymodigheter. Typ. Eller så är det bara att jag inte fattat varför jag ska skriva blogg och att jag inte orkar.
Men likväl sitter jag här och skriver.

Idag ska jag och Anki in till förlossningen i Gävle och kika runt lite grann, få reda på hur det går till osv. Har man tur så pågår det ingen förlossning för tillfället som man kan råka bevittna. Barnmorska ska snacka lite om vilka droger man kan få. Undrar om man som pappa får nåt lugnande eller om man måste ta med sig eget?

Jaja... ska väl åka nu. På återseende.

Dagens Visdomsord:
 "Den som gillrar en fälla tappar oftast smöret och fastnar med skägget i grannens brevlåda."
Andreas Sundberg 23/4-07

RSS 2.0