En resa i tiden..

Igår var det söndag och babysim. Första gången på 3 veckor som jag är med och badar. Det är ju hur skoj som helst! Dyka, sjunga, plaska, springa å ta kort. Men det bästa är ändå att Ebba tycker att det är hur skoj som helst.

På kvällen blev till att kika på film, Meet the Robinsons. Hade hört från flera håll att den skulle vara bra. Och visst var den väl det. Men man blir alltid så förvirrad av filmer med tidsresor i. Om man tänker lite så är det  ju ganska svårt att få allting att gå ihop. T.ex. om jag träffar mig själv i framtiden, framtids-jag är och fiskar. Nu vet jag att jag kommer att fiska vid exakt det tillfället. Men om jag struntar i att åka och fiska? Kommer jag då att veta det överhuvudtaget?
Och förresten, om man i framtiden uppfunnit en tidsmaskin, borde vi inte då redan veta om det, Om de har rest bakåt i tiden?


Efter all väntan

Tänkte att jag skulle börja blogga lite igen. I smyg. Var länge sen man skrev nåt nu. Men skit i det. Nu ska jag skriva ett inlägg i alla fall och se var det leder mig. Kanske slutar det i en bloggkaskad med inlägg varje dag eller så blir det slutet. Hur som haver så har det inte hänt nånting spektakulärt. Förutom varje dag när man är med Ebba.

Idag så klev jag upp före Anki (!) och tog med mig Ebba som hamnade i gåstolen. Hon är faktiskt ganska duktig på att ränna runt i den där, stundtals iaf. Efter att ha glidit runt i köket i den hittade hon på mina 2 oöppnade nummer av Illustrerad Vetenskap. Hon blev grymt förbaskad på att hon inte fick tag i dem först. Och när jag gav dom till henne kan jag förstå varför..image10
klöqs3w   -§hyt6fv cf f  
Bildtexten ovan är skriven av bildmodellen, dvs Ebba. Tror att det kan betyda: Det där visste jag redan!

Lite senare idag bär det av till fam. Larsson i Åmot för att fira kusin Jennis födelsedag. Men för att kunna åka tror jag att jag först måste byta diverse lampor på bilen. Det är väl det minsta man kan göra, man riskerar ju inte att få böter iaf. Egentligen är det typ 20 andra saker som skulle behöva göras på den där bilen men va fan. Slö som man är...
Jag ser dock inte slöhet som något negativt. För en massa år sedan då den blivande människan började bryta sig loss från sina apaktiga kompisar, måste nånting ha utlöst det hela. Enligt min alldeles egen teori måste det handla om att det var dom allra slöaste aporna som blev till människor. Jag menar, alla andra raser på jorden klarar sig alldeles utmärkt utan en massa redskap och uppfinningar. Och varför har man en massa såna saker då? Jo för att man är lat.
Dessutom, om man inte rör på sig en massa och gör av med en massa energi så kan man ju även göra en insats för klimatet. Du behöver inte lika mycket mat som har åkt 1000 mil med lastbil för att hamna på din tallrik. Du avger inte lika mycket värme osv.


RSS 2.0