Fotboll å skidor

Igår kväll var det dags för Sveriges genrep mot Österrike. Glad i hågen över detta ställde man snabbt in en ytterligare kväll framför datorn och wow. Kollade upp vilken kanal det gick på. Aha! TV4 Sport 21.55! Har vi den kanalen? Ja! Bra, så långt. Fördriver timmarna från dess att Ebba somnat till avspark med att glo på Semestersvenskar och Efterlyst. Fantastisk underhållning! Visst, med ett par folköl och en Laphroaig vid sidan av gick det väl utan större smärtor. Efterlyst är ju faktiskt bra. Hur som helst. Åter till ämnet. Kl 21.55 knäpper jag över till TV4 Sport för att betrakta när våra svenska vikingar spöar skiten ur Österrikes kejserliga småfjollor. Tyvärr är det tydligen så att TV4 Sport sänder matchen Spanien - England. Va fan! Sverige - Österrike började tydligen mycket tidigare och gick på Eurosport (kanske nån annan kanal också??)! Man fick alltså nöja sig med att titta på de sista usla 20 minuterna där Sverige verkar slagit av helt på tempot och bara väntar på stoppsignalen. Fan va trist det var. Borde inte någon av de riktiga kanalerna sända Sveriges landskamper i fotboll?!?!

Nu är det snart dags för andra åket i damernas storslalom. Anja gjorde väl ett hyfsat första åk, men jag tror inte att vi ska hoppas på någon svensk medalj idag...
Däremot tycker jag att vi ska hoppas på lite bling-bling i Skidskytte-VM som börjar på lördag! Det ska bli riktigt roligt! Heja Björn och CJ! Heja AC och Helena!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0