Mörker...

I lördags var det som bäddat för folkfest. Sverige skulle gå till VM-final i hockey genom att besegra Kanada med minst 2-siffrigt. Sen var det ju bara en trasportsträcka som skulle leda genom Finland till det eftertraktade guldet.
Samma transportsträcka skulle även leda The Ark till vinst för Sveriges räkning i Eurovision Song Contest.
Men ack vad man bedrog sig.
Vi en så där 5-tiden började jag att grilla på lite kött och knäppte en pilsner. När all grillning och tillbör till det var färdigt satt vi oss i soffan och käkade. Såg redan då första tecknet på fiasko. 3 mål i baken. Sverige blev ju som kännt utspelat av ett mycket tätt Kanadensikt lag och var aldrig riktigt nära att hota deras ledning. Att även bronsmedaljen rann mellan fingrarna på oss orkar man ju inte ens reflektera över.
Efter detta nederlag drog vi oss vidare hem till Virre för att kika på ESC och dricka lite öl (ingen öl för Anki såklart). Var ett skapligt gäng där och hade det riktigt trevligt när vi, efter att alla låtar spelats upp, kunde konstatera att det egentligen bara var ett par andra länder som kunde hota Sveriges seger. Typ Vitryssland.
Röstningen sätter igång och man börjar undra hur Sverige ska kunna vinna när dom inte får nå poäng? Kan Christer Björkman fixa det här på nåt vis? Nej, det kunde han tydligen inte.
Det han dock kunde göra var att se till att nån med lite svensk anknytning kunde vinna. Det var nämligen Göran Perssons hemliga tvillningsyster som vann.

Förresten så har vi lärt oss att inte ge våra 12:or till Finland igen. Dom tackade oss med en 8:a. Det är tacken för dom frivilliga soldater som vi skickade som hjälp under finska vinterkriget.

Kommentarer
Postat av: fluff

man kan väl inte knyta allt till alla krig heller!!! Molitva!

2007-05-14 @ 18:29:59
URL: http://ankibjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0