Folköl.. balsam för själen..

Tänk vad en folköl kan göra för ett nedstämt sinne. Folkölen är verkligen mångfassetterad, eller kanske man ska säga att den har många bottnar. Allra helst om man dricker fler.

1.Till att börja med så är ju ordet folköl uppfriskande och skojigt i sig själv. Folck Öll. Så redan innan man öppnat den har man blivit glad.

2. När man väl öppnat den blir man glad för att det är så gott.

3. När man öppnar nästa så är den också god.

4. Osv...

5. När man nu druckit ett gäng folkisar, säg en 3-4 st, så är det ju till och med fullt tillåtet att köra bil (om du inte är asiat och väger 35 kg netto). T.ex: du kommer på att du vill ha mer folköl och åker och köper ett sex-pack till.

6. Du kan även köpa dem överallt och är inte beroende av nåt systembolag. Du kan dra till en nattöppen mack om du runt 4-snåret kommer på att du är lite sugen.

Folkölen har dock sina baksidor. Och då menar jag inte EAN-koden.

1. Dåligt när det gäller att dränka sorger i (man blir inte särskilt full och det enda man kommer drunkna i är sitt eget piss, som det kommer att finnas tillräckligt av för att fylla ett badkar)

2. Dom kostar tamejtusan mer än vad starköl gör.

3. Pisset som näms i punkt 1.

Summan av kardemumman blir ändå att folköl ligger på plus om man väger tabellerna mot varandra. Och enligt punkt 2,3 och 4 i tabell 1 så väger det över ännu mer till plus ju fler man dricker.

Hela resonemanget leder fram till en fras:
"Ta en folk, bli som folk"

Kommentarer
Postat av: anki.

gott för dig som får dricka såna!
i sommar under cityfesten funderar de på att införa 25-årsgräns på att köpa folkisar, har du läst det? å bara EN ;) sex-pack i taget...men du är ändå för liten,hahahahahaha!!!!!!!

2007-05-05 @ 11:36:41
URL: http://ankibjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0